Whisky Fair Zagreb

Jedinstveni događaj koji u Zagrebu okuplja ljubitelje anđeoskog pića.

Zavirite u svijet omiljenog pića i upoznajte vrhunske brendove koji u sebi nose stoljećima stvaranu tradiciju, okuse i kvalitetu.

 

Kontakt

ADRESA

Mozaik Event Centar
Slavonska avenija 6
10000 Zagreb

 

KONTAKT

e-mail: info@mozaik-grupa.hr
tel: +385 91 73 48 328

Mozaik grupa preuzela je upravljanje Plaza Event Centrom 2011. Od otvorenja Centra je u organizaciji Mozaik grupe ili u organizaciji drugih agencija i klijenata održano više od 10 000 kulturnih, zabavnih i poslovnih događanja. Zaposlenici svojim predanim radom, željom i voljom čine svaki event koji se organizira u prostorima Plaza Event Centra posebnim.

EVENTA01 je digitalna event agencija u rukama profesionalaca u čijem se organizacijskom, izvedbenom i kreativnom fasciklu nalazi veliki broj poslovnih skupova (konferencija, foruma, seminara, savjetovanja, sajmova, road showova.). Iskustvo je iskovano u organizacijskim procesima nekih od najvećih poslovnih događanja u Hrvatskoj.

PROMO LOGISTIKA je osnovana 2006. Misija tvrtke od samog početka je rast, razvoj i prepoznatljivost, a tvrtka je prepoznatljiva po sloganu ‘Uz nas je sve moguće’. Nudi cjelovita rješenja za sve potrebe iz područja evenata, unapređenja prodaje, promocije, skladištenja, manipulacije robom, logistike, najma event, audio, video i light opreme te opreme za koncerte.

Partneri


Eventa01
Mozaik Grupa
Promologistika